KARRIER

Csatlakozz a Cascade Csapatához

Cégünk minden területén újítunk, megoldjuk a problémákat és támogatjuk egymás lehetőségeit.

Szeretnél a Cascade csapatához tartozni?

Lehet, hogy pontosan Te vagy az, akit keresünk! Az alábbi gombra kattintva megtalálod nyitott pozícióinkat.

Nyitott Pozíciók

A Cascade Engineering nem tesz hátrányos megkülönböztetést alkalmazottaival vagy munkavállalóival szemben életkor, hitvallás, szín, nemzeti származás, származás, családi állapot, nem, szexuális irányultsága miatt.

Gyártósori operátor toborzás - nyitott munkaköreinkről cégünk facebook oldalán tájékozódhatnak.
@cascadekft

 

TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁS

Előszűrés 

Az előszűrési folyamat során kiértékeljük az Ön jelentkezését és önéletrajzát. Megvizsgáljuk foglalkoztatási és karrier útvonalait, végzettségét az elért eredményeket. 

Első interjút telefon vagy skype hívással valósítjuk meg. Személyes interjúra, csak ezek után kerülhet sor. 

Elvárások egy interjú során

Célunk, hogy megfelelő kompetenciákkal rendelkező munkatársat alkalmazzunk a Cascade munkahelyeire, és erre az interjú során kitérünk. Az interjúra érdemes jól felkészülni. Összegyűjthet információkat a Cascade vállalatról, hogy megmutassa a cégünk iránti érdeklődését. 

Célunk hogy az interjú alatt megismerjük szakmai tudását, képességeit. Korábbi tapasztalatairól, motivációjáról, a munkahelyein elért sikereiről és a megpályázott munkakörre vonatkozó elvárásairól szeretnénk hallani. 

Annak érdekében, hogy el tudja dönteni szeretne-e a Cascade csapatához tartozni, lehetőséget adunk az interjú során hogy megismerje közvetlen munkatársait, munkakörnyezetet és a munkakört.

A következő lépés

Amennyiben a meghirdetett pozícióra Ön a megfelelő jelölt a HR osztály munkatársa keresni fogja ajánlatunkkal, valamint a szerződés kötés és a belépés részleteivel, feltételeivel. 

Ha részt vett egy interjún, de nem Önnek kínáljuk fel az állást, a toborzónk közvetlenül felveszi Önnel a kapcsolatot.
 

Decor image 1