RÓLUNK

Cégünk 1994-es megalapítása óta folyamatosan építettük hírnevünket autóipari komponensek innovatív gyártási és összeszerelési megoldásaival.

Tisztában vagyunk vevőink elvárásaival és követelményeivel, és ügyfeleink elégedettsége árban, minőségben és szállításban is a legfontosabb számunkra.

Több, mint 50 ügyféllel rendelkezünk világszerte, valamint 360 munkatársunk segítségével több, mint 22 millió eurós árbevételre tettünk szert a 2019-es pénzügyi évben.

Gyárunk rendelkezik IATF tanúsítvánnyal és büszkék vagyunk a folyamatos fejlődés irányába mutató rendszereink sikerességére. Alkalmazzuk a LEAN szemléletet (A LEAN a cél, a folyamat, valamint az emberek tiszteletének hármas egységén alapszik) és állandóan új fejlődési lehetőségek után kutatunk.

CASCADE ENGINEERING – Cégek családja

A Cascade Engineering az egész világon jelen van, hála erős stratégiai partnereinknek. 
A különböző testvércégek mindegyike fontos tagja a Cascade cégcsaládnak és ez a szövetség lehetőséget ad, hogy bármilyen nehéz kihívást sikerrel vegyünk, szerte a világon.

Tovább

Vevőink

Büszkék vagyunk, hogy világszerte támogathatjuk vevőinket és részt vehetünk különböző előremutató projektekben. 

Vevőink

Támogatott OEM márkák

Tanúsítványok és célkitűzések

A Cascade Engineering Europe egy IATF hitelesítéssel rendelkező cég, a minőségi célokat működésünk minden szegletében előtérbe helyezzük, a gyártástól egészen a beszállítóink kiválasztásáig. 
Cégünk ISO14001 tanúsítvánnyal is rendelkezik. Különös figyelmet fordítunk a környezetvédelmi célokra és elkötelezettek vagyunk, hogy tovább fejlődjünk, egy fenntartható jövő felé vezető úton.

Decor image 1