MOTOR HŰTŐKÖRI GYORSCSATLAKOZÓK, TOLDÓK

A Cascade Engineering Europe az egyik legnagyobb beszállító a motor-, és akkumulátor hűtökörök gyorscsatlakozóinak piacán. Automatizált gyártósoraink lehetővé teszik számunkra, hogy közel 600 tonna poliamid alapanyag felhasználásával, több mint 30 millió alkatrészt állítsunk elő évente. A háromszáznál is több különböző alkatrészünk mérete NW6-tól NW35-ös szabvány átmérőig terjed. A gyorscsatlakozók szereléséhez ultrahangos hegesztést használunk, és az automatizált szerelősoraink teljes körű minőségellenőrzést végeznek minden darabon, hogy minden követelménynek meg tudjunk felelni, és elérjük a 0PPM hibát.

10 különböző gyorscsatlakozót gyártunk az egyik legkisebb átmérőjű, NW6-os termékcsaládunkból, teljes termelésünk átlépi az évi 4 millió darabot. Szerelünk ilyen darabokat automata és félautomata sorokon, nagy és közepes darabszámú projekteknél, de elérhető alacsony darabszámú manuális és prototípus szerelés is.

cascade_9897.jpg

Bár ez az egyik legújabb termékcsaládunk, a közeljövőben erőteljes növekedésre készülünk, így a termelésünk felkészült a gyártásra automata, félautomata sorokon a nagy és közepes darabszámú projekteknél, de elérhető manuális és prototípus szerelés is.

cascade_9899.jpg

Több mint 15 különböző csatalakozónk érhető el ebben a termékkörben az egyszerűtől a komplexig. Gyártásunk folyik automata, félautomata sorokon a nagy és közepes darabszámú projekteknél, de elérhető manuális és prototípus szerelés is.

Kétségkívül ez a legnépszerűbb termékcsaládunk. Az egyszerű egyenestől a komplex formákig szinte minden variáció megtalálható a több mint 50 különböző NW16-os gyorscsatlakozónk között. Termékeink elérhetőek különböző tömítésekkel és színekben. A gyártás ennél a termékkörnél is zajlik automata, félautomata sorokon a nagy és közepes darabszámú projekteknél, de elérhető manuális és prototípus szerelés is.

cascade_9903.jpg

Eltérő tömítésekkel érhető el ez a termékcsalád, több mint 10 különböző formában. Gyártásuk és szerelésük félautomata cellákon zajlik.

Ez az átmérő a második legnépesebb termékcsaládunk, több mint 25 termékkel. A gyártás főként automata, félautomata sorokon zajlik.

Ezt az átmérőt általában különleges motorokhoz használják, mint például a Mercedes AMG.
Az alacsony mennyiségek miatt ezt a típust manuális szerelősorokon gyártjuk.


cascade_9906.jpg

Toldók széles választéka érhető el a cégünknél, az egészen kicsi átmérőtől a nagy átmérőjű komplex darabokig. Különleges EPDM golyós visszacsapó szelepes termékek, és speciális szigeteléssel rendelkező toldók is megtalálhatóak kínálatunkban. Termékeinkhez használunk PA66-GF30, és speciális esetben PPS alapanyagot is.

cascade_9887_2.jpg

Decor image 1