EV AKKUMULÁTOR ALKATRÉSZEK

A Cascade felkészülten várja az autóiparban felmerülő változó vevői igényeket. Ez a szegmens rohamosan bővül, rengeteg forradalmi technológiai és termékfejlesztési lehetőséggel a BEV és a PHEV rendszerekhez tartozó műanyag alkatrészek terén. Változatos gépparkunk és saját fejlesztésű automatizált szerelőcelláink segítenek abban, hogy könnyedén reagálhassunk a változó igényekre és a tervezési újításokra. Jelenlegi szerelőcelláinkon több mint 3.5 millió akkumulátorhoz elegendő műanyag alkatrészt vagyunk képesek legyártani évente.

Az akkumulátor fedelek gyártása égésgátolt (V0) adalékkal ellátott PC/ABS alapanyagból történik. Az égésgátolt adalék feldolgozása mellett a vékony falú fröccsöntés is igényli a magas szintű folyamat kontrollt.

A7304523.JPG

A fém betétek körbe fröccsöntésével készült akkumulátor szerkezeti elemek tömegtermelésben történő gyártása cégünk egyik specialitása. Az automatizálás során szerzett tapasztalataink segítségével különböző bonyolultságú alkatrészek készülnek üzemünkben - Termékeinkbe típustól függően akár 23 fém betét kerül. Ezeket a rendkívül bonyolult alkatrészeket vertikális fröccsöntő gépeken gyártjuk, beépített kamera ellenőrzéssel. A fém alkatrészeket kézzel vagy automatizált adagolással helyezzük a formaadó betétekbe. A műanyag alapanyag üvegszál erősítésű és égésgátolt.

A7304531.JPG

A szerkezeti elemkehez hasonlóan itt is fém alkatrészt fröccsöntünk körül műanyaggal. Az óriási igény kielégítésére a nagy méretű fém alkatrészek automata adagolása szükséges. A műanyag alapanyag üvegszál erősítésű és égésgátolt.

A7304463.JPG

Decor image 1