FOLYAMATFEJLESZTÉS

A hatékony és selejtmentes termelés eléréséhez szükséges a jó design és persze a jó gyártószerszám. Azonban emellett is folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat és az új termékek gyártása során szerzett tapasztalatainkkal a már meglévő termékek gyártási eljárásait is naprakészen tartjuk.

A magas szintű automatizáció jegyében minden fröccsöntő gépünk robotizált és számos gépünk teljesen automatán állít elő késztermékeket. Hasonló megfontolások alapján a szereldénkben is több olyan szerelősorunk van amely anélkül állít elő készterméket, hogy azt emberi kéz érintené. 
Elkötelezett automatizálási csapatunk és folyamatmérnökeink felelősek az új és a meglévő folyamatok naprakészen tartásáért és fejlesztéséért.

automation_2.png

Az automatizáció mellett a hatékony termelés másik alappilére a minőségfelügyelet. Számos gyártócellánkban beépített ellenőrző eszközzel rendelkezünk (szenzorok, kamerák). Emellet lehetőségünk van a fröccsöntés folyamatát a gyártó szerszám fészkeiben elhelyezett nyomás és hőmérséklet szenzorokkal monitorozni. A mérések során is számos gép segíti a minőség ellenőrzését, mint például a hattengelyes erőmérő robotunk.

process_1.png

Decor image 1